Újabb BioWare teaser látott napvilágot a bejelentésre váró projektről

2010. december 08.
1.5981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban egy újabb fejtörő látott napvilágot a BioWare hivatalos Facebook oldalán, amelyet megfejtve egy igazán érdekes eredményre juthattak a nyomozni szerető játékosok, ugyanis nem mást, mint egy piros heringet kaptak eredményül, amely - akárcsak a korábbi teaser feladványok eredményei - valahogyan nagyon nem illeszthető bele egy sorba.

Talán a bolondját járatja velünk a BioWare? Átfutva az eddigi fejtörők által megfejtett eredményeket, egyáltalán nem kizárt.

Első ízben ugyanis a vas atomsúlyát takarta a BioWare fejtörője, másodszorra a -128.5 Fahrenheit fokos hőmérséklet bújt elő a bináris számok közül, harmadszorra a brit titkos szolgálat neve, negyedszerre a The Clash egyik albumborítója, míg most ötödszörre egy piros hering Mindebből nekünk a bejelentésre váró projektre kellene asszociálnunk, de nem jut eszünkbe semmi más azon túl, hogy a BioWare valószínűleg jókat nevet rajtunk, amint ezeket a butaságokat kitalálja. Egyre kíváncsibbak vagyunk a bejelentésre váró alkotásra!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja