Újabb PS4-es bundle csomagot kapott a Call of Duty: Black Ops 3

2015. december 16.
4.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony úgy határozott, hogy mivel egyre népszerűbb a Call of Duty: Black Ops 3, de nem panaszkodhat a PlayStation 4 sem, mindeközben pedig már az első, egyedi festésű konzolt tartalmazó bundle csomag teljesen elfogyott, hogy újabb hasonló pakkot állít össze a rajongók számára.

Ennek köszönhetően tehát akár már a karácsonyfa alá is betehetjük azt a 350 dollárba kerülő csomagot, amely egy 500GB-os merevlemezzel ellátott, fekete PS4-et, egy Jet Black DualShock 4 kontrollert, valamint a Call of Duty: Black Ops 3 játékszoftvert is tartalmazza egy kis extrával kiegészítve.

Ez a kis extra nem más, mint egy az alkotáshoz érkező kisebb DLC csomag, avagy a 2016 elején megjelenő NUK3TOWN, amelynek keretein belül a legendás pálya legújabb változatát ismerhetjük meg, illetve tölthetjük majd le magunknak ingyen, ha ezt a pakkot választjuk.
Call of Duty: Black Ops 3, de nem panaszkodhat a PlayStation 4 sem, mindeközben pedig már az első, egyedi festésű konzolt tartalmazó bundle csomag teljesen elfogyott, hogy újabb hasonló pakkot állít össze a rajongók számára.'>
2 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 napja

Nagyon nyomják a játékot, de szerintem ennél jobban már nem mehet nekik, akármit csinálnak. Kajálják a címet, bármi jön ki alatta.

válasz erre

Tommy

9 éve, 1 napja

OMG ehhez minek külön bundle? wtf smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja