Újabb profi PUBG játékosokról derült ki, hogy csaltak

2019. január 14.
5.8731
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét lecsapott a PUBG Corp banhammere a csalókra, aminek részeként újabb profi játékosokról derült ki, hogy valamilyen csaló programokat alkalmaztak a győzelemhez, ami óriási problémát okoz a PUBG keretein belül.

Ezzel az intézkedéssel már összesen 30 ezer mezei játékost és 16 profi játékost tiltottak ki a szerverekről és a versenyekről egyaránt, ezáltal az aktuális intézkedések részeként tíz professzionális gamer repült most, mert csaltak, közülük négyen ráadásul nyilvános mérkőzéseken, amiért cserébe hat teljes évnyi eltiltásban részesülnek.

A maradék hat játékos hároméves eltiltást kapott, amiért versenyhelyzetben alkalmazott csalást, de további két felhasználó is "gazdagodott" egy kétéves eltiltással, mégpedig azért, mert annak ellenére sem jelentették csapattársaik csalását, hogy tudtak a dologról.

Mivel a csalók jelenléte már a profi ligában is megjelent, a PUBG Corp bejelentette, hogy a jövőben alaposabban átvizsgálja majd azokat a játékosokat, akik ezen a szinten akarják űzni a battle royale küzdelmeket.
2 hozzászólás

Hentes

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Büdös csicskák mind, nem is értem mi a jó ebben nekik baszki. Ráadásul amilyen pénzek mozognak mondjuk versenyeken, itt már a csalás is felmerül mint büntetőjogi tétel.

válasz erre

zender

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mekkora patkányok ezek.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
7.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaMarduk profiljaImperator profiljaWarriorAutobot profiljaretePceldaK profiljaManiac profiljagery1113 profilja