Újabb profi headsetet hoz gamereknek a Roccat

2018. február 08.
1.0451
Maniac profilja, adatai
Maniac
A prémium kategóriás gamer kiegészítőiről ismert Roccat bejelentette, hogy szeretnék egy újabb profi headsettel megörvendeztetni a játékosokat, így bemutatták legújabb zászlóshajójukat, amely határozottan a közkedvelt Khan Pro-t kívánja leváltani.

A Khan Aimo 7.1 névre keresztelt legújabb csúcsmodell 50mm-es neodímium mágneses hangszórókkal rendelkezik, ami simán megbirkózik a 7.1-es virtuális hangzással, nagyszerű minőségét pedig egy a fülesbe épített 24 bites hangkártya biztosítja, noha a termék ennek ellenére is meglepően kecses és szemre való dizájnt kapott.

A Roccat Khan Aimo 7.1 ráadásul nemcsak szép, hanem 275 grammjával elképesztően könnyű, memóriahabos kagylóival pedig kényelmes viseletet és kiváló zajszűrést is garantál, hovatovább a modern trendeknek kedvezve RGB világítással szintén ellátták, tehát úgy világíthat vele a fejünk, hogy azt bármelyik klasszikus sci-fi film díszlettervezője megirigyelné.

A kérdéses headset kapcsán a megjelenési dátum még nem ismert, az viszont igen, hogy a gyártó 120 dollárt, azaz kicsivel több mint 30 ezer forintot kér majd érte.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja,

Szép, és szerintem teljesen jó árban van.

válasz erre

drift3r91

10 hónapja, 2 napja

7.1 virtual felejtős.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 napja

Jól is néz ki, meg jónak is tűnik, de akkor sem adnék érte 30-at.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 napja

Jól néz ki.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljaBvektor profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaturatur profilja