Újabb pályákkal, játékmóddal és fegyverekkel gyarapodott a Killing Floor 2

2017. március 22.
3.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tripwire Interactive munkatársai bejelentették, hogy Descent Content Pack név alatt egy újabb jelentős frissítés robogott be a Killing Floor 2-höz, aminek jóvoltából két új pálya, fegyverek és még egy újabb játékmód is érkezett a zombis lövöldéhez.

Hogy egészen pontosak legyünk, az új pályák között találhatjuk a Nuke névre hallgató, a közösség által készített csatateret, ami mellett befutott még a Descent is, amelyhez Holdout név alatt egy új játékmód is jár, mely a Survival móka egy részben kiforgatott, továbbgondolt változata, amiben véletlenszerűen generált helyszíneken harcolhatunk minden körben.

A Killing Floor 2 ezen felül kapott még újabb fegyvereket is, így visszatért az első részből megkedvelt The Spitfires, mely mellett a Stoner 63a LMG könnyű géppuska is harcra foghatóvá vált. A frissítés egyébiránt új trófeákkal is szolgál a PS4-es felhasználók számára, akik a PC-s táborral együtt már tölthetik is az új tartalmakat.

Nézd nagyban ezt a videót!



Killing Floor 2-höz, aminek jóvoltából két új pálya, fegyverek és még egy újabb játékmód is érkezett a zombis lövöldéhez.'>
1 hozzászólás

kpal

7 éve, 8 hónapja és 8 napja

Imádni való fegyverek röhögő smiley :ccol:

válasz erre
Killing Floor 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljamarco profilja