Újabb pályákkal és játékmóddal gazdagodott a Battleborn

2017. június 23.
4.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az Overwatch árnyékában az esélytelenek nyugalmával kapálózik, de a 2K Games és a Gearbox azért próbálja a legtöbbet kihozni a Battleborn-ból, noha ezt nem is annyira a Blizzard játékától drasztikusan eltérő, mint inkább csak friss tartalmakkal akarják elérni.

Amint ugyanis kiderült, a fejlesztők Supercharge név alatt egy új kompetitiív többjátékos módot dobtak össze a Battleborn-hoz, amelyben 3v3 fős kisebb csapatokban, pergős harcokban kell küzdeniük a hősöknek, noha a győzelemben pontgyűjtésre és bázisfoglalásra egyaránt lehetőség nyílik majd.

Az új játékmódhoz egyébiránt vadonatúj pályák is érkeztek, ezáltal a fejlesztők kifejezetten a Supercharge-hoz álmodták meg a Ziggurat, a Permafrost és a Horizon csatatereket, amelyek mellett újabb kihívások és címek is csatlakoztak a felhozatalhoz. A fentieket szállító frissítés egyébiránt minden játékosnak ingyen letölthető már a Battleborn mellé.
Battleborn-ból, noha ezt nem is annyira a Blizzard játékától drasztikusan eltérő, mint inkább csak friss tartalmakkal akarják elérni.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nagyon nem pörög ez a game, mindent bevetnek.

válasz erre

VaPe

7 éve, 4 hónapja és 25 napja

Nem tudom mennyien játszhatnak vele, de úgy gondolnám, nagyon kevesen.

válasz erre
Battleborn
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja