Újabb összefoglaló trailert kapott a Lego Star Wars: The Skywalker Saga

2022. március 11.
35.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga már egy ideje fejlesztés alatt áll, de az április 5-ei Xbox Series S / X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch és PC megjelenés előtt a fejlesztő Traveller's Tales részletesen bemutatta, hogyan építette fel a Star Wars világát Lego formájában.

Egy új videóban, amelyben a készülő címről beszélnek, a fejlesztőcsapat különböző tagjai arról beszéltek, hogyan közelítették meg a Star Wars galaxisának felépítését. Ez magában foglalja azt is, hogy végre feltérképezhettek különböző bolygókat, amelyeket eddig még nem volt lehetőségük felfedezni, köztük olyan világokat a legutóbbi trilógiából az Ahch-To és még sok más.

Az alkotás időjárási effektekkel rendelkezik, amelyek hatására homok és hó gyűlik össze a játékosokon és a járműveken; ezt a rajongók a Tatooine-on, illetve a Hoth-on vehetik észre.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga már egy ideje fejlesztés alatt áll, de az április 5-ei Xbox Series S / X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch és PC megjelenés előtt a fejlesztő Traveller's Tales részletesen bemutatta, hogyan építette fel a Star Wars világát Lego formájában.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nem rossz nem rossz! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

De tolnám már!

válasz erre

Gólem

2 éve, 3 hónapja és 13 napja

Marha hangulatos! mosolygó smiley

válasz erre
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja