Újabb médiabox érkezett a Xiaomi műhelyéből

2016. március 10.
3.9731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Xiaomi kapcsán itthon főként az okostelefonokról beszélhetünk, hiszen a vállalat termékeinek csak egy kisebb része vásárolható meg hazánkban és számos olyan termékcsaláddal rendelkeznek még, melyeket itthon is sokan látnának szívesen.

A televíziók például biztosan kedveltek lennének itthon is, csakúgy, mint a vállalat Mi Box néven futó "médiadoboza". A TV "okosító" doboz három nagy generációnál tart, nemrég pedig egy "kisebb" frissítést eszközöltek, hiszen megérkezett a Mi Box 3 Enhanced Edition, mely egyébként simán elmenne Mi Box 4-nek is.

A vállalat ugyanis megerősítette a belsőt, kicserélte a külsőt és új kiegészítőt is tervezett hozzá. A 61 dolláros dobozban 2GB RAM, 8GB tárhely és egy hatmagos MediaTek processzor kapott helyet. Az Android rendszer játék fronton is egyre erősebb, így egy Wii-szerű mozgásérzékelős kontrollert is fejlesztettek a géphez, mellyel még komplexebb élményt kínálhat a kis dobozka.
3 hozzászólás

venoman

8 éve, 8 hónapja és 25 napja

Igen sokan mondják kicsi a mi piacunk. Szeríntem meg túl éhes árakkal dolgozunk ezért nincs nálunk ilyen. Vannak hasonló népesség számú országok és náluk mind ez van. Nagyon jó kis kütyü lehet.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja

De jól hangzik ez. meglepett smiley
Kár hogy tényleg szinte semmi se jut el hozzánk ami jó... szomorú smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 9 hónapja

Jó volna a tv alá. mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja