Újabb Mana-játékokat jelentethet meg újra a Square Enix

2019. június 03.
4.2171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint nem a Secret of Mana volt az első és egyetlen legendás szerepjáték, amit a Square Enix feldolgozott és újra elhozott nyugatra, a kiadó ugyanis most bejegyeztette Európában a Collection of Mana márkanevet.

A miértek ezzel gyakorlatilag meg is lettek válaszolva, hiszen egy ilyen cím alatt mi mást is hozhatna el az öreg kontinensre a kiadó, mint a Mana-játékok kollekcióját, lévén volt belőle néhány az elmúlt évtizedekben.

Sőt mi több, akadtak olyan tagjai a szériának - például a Legend of Mana -, mely hivatalosan meg sem jelent Európában, így most felcsillant a remény, hogy egy teljes kollekció részeként, talán megszépülve és kibővülve kaparinthatjuk meg az egész sorozatot.
Secret of Mana volt az első és egyetlen legendás szerepjáték, amit a Square Enix feldolgozott és újra elhozott nyugatra, a kiadó ugyanis most bejegyeztette Európában a Collection of Mana márkanevet.'>
1 hozzászólás

Gólem

5 éve, 3 hónapja és 17 napja

Már csak kicsit igényesebben kéne "csomagolniuk" a játékaikat (mobilon teljes képernyős reklámok kikészítenek), és lenne is értelme.

válasz erre
Secret of Mana
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja