Újabb Lego Star Wars-játék a láthatáron

2019. április 16.
2.3851
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák láttak napvilágot a Lego Star Wars-sorozat háza tájáról, még a Star Wars Celebration Convention részeként ugyanis kicsúszott, hogy a Traveller's Tales folytathatja a népszerű sorozatot.

A pletyka Matthew Woodtól, többek között Grievous tábornok szinkronszínészétől származik, aki állítólag a kérdéses eseményen beszélt arról, hogy egy vadonatúj epizódon dolgozik, ami mellett egy teljes gyűjtemény készülhet a Lego Star Wars-szériához, mely két dolgot jelenthet.

Az egyik, hogy a modern konzolokra is elhozzák a legendás szériát, míg a másik, hogy az egykori klasszikus epizódok felújítása mellett egy új videojáték is készülhet a Lego Star Wars világában, amit külön és a régiekkel egybecsomagolva is újra kiadnának. Utóbbinak azért jobban tudnánk örülni.


3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete

Aranyosak ezek a Lego átdolgozások, némelyik még vicces is, de hogy már mindenből készül egy Lego kiadás, kicsit kezd sok lenni. Amúgy szerintem nagy húzás lenne még előző generációra is kiadni őket. Nulla különbség lenne a két verzió között.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete

Az egyetlen jó Lego játék annak idején pont az első Lego Star Wars volt. Úgyhogy kivételesen ezt most várom.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete

Sokan szeretik, nem meglepő.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja