Újabb látványos gameplay felvételeken a felújított Resident Evil 4

2016. augusztus 30.
4.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Három újabb látványos gameplay felvétellel lett gazdagabb a mai nap folyamán a Resident Evil 4, aminek több apropója is van, de a legfontosabb alighanem az, hogy ma már végre elérhetővé válik az alkotás PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

A kizárólag digitálisan megjelenő egykori klasszikus akció-horror alaposan felújított és megszépített változata 11 év után egyébiránt páratlanul mutatós formában tér vissza az alábbi filmecskék tanúsága szerint, amelyeken most egy kicsit az akcióban dúslakodó pillanatokat vehetjük szemügyre.

Ha már hetek óta arra vársz, hogy PS4-en és Xbox One-on is átélhesd a Resident Evil 4 élményét, vess egy pillantást az alábbi felvételekre, amelyek éppen ezt a két átiratot prezentálják.

Nézd nagyban ezt a videót!







Resident Evil 4, aminek több apropója is van, de a legfontosabb alighanem az, hogy ma már végre elérhetővé válik az alkotás PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.'>
3 hozzászólás

Ravor

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Jó kis felújitás lesz ez röhögő smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Jó lesz ez, én már eléggé várom!

válasz erre

totyak

8 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nagyon fura megoldás volt ez, hogy csak állóhelyzetből lehetett lőni. Viszont az autentikusság jegyében, meg, hogy ne kelljen vele sokat dolgozni, megértem, hogy így hagyták a felújított kiadást is.

válasz erre
Resident Evil 4
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja