Újabb infócsokor látott napvilágot az Anthemről

2018. július 28.
1.1891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Továbbra is serényen válaszolgat Mark Darrah az Anthemmel kapcsolatos kérdésekre a Twitterén, és habár többnyire ugyanazokat teszik fel neki folyamatosan, néha sikerül valami izgalmas újdonságot is kihámozni a készülő játék kapcsán.

Mikor rákérdeztek, hogy lesz-e több, mint négy fő által játszható tartalom, Darrah válasza az volt, hogy induláskor ne számítsunk rá, ezzel viszont nem zárta ki, hogy akár a jövőben érkezhet ilyen jellegű kontent.

Azt már tudtuk, hogy eredetileg a Ranger Javelinnel kezdünk, és szép sorjában nyitjuk ki a többit, viszont az új információ, hogy ezeknek nincs megszabott sorrendje, rajtunk múlik, hogy melyik Javelint oldjuk fel előbb. Az életerőnk ugye nem fog magától visszatöltődni, hiszen életcsomagokból tudjuk pótolni azt, páncélunk azonban regenerálódni fog.

Az Elder Game néven futó sztori utáni tartalom kapcsán kiderült, hogy minden egyes játékmód más és más célra lesz alkalmas, illetve, ahogy azt az ilyen jellegű játékoknál megszoktuk, minden bevetés végén kiértékeli osztagunk statisztikáját a gép.

Lesznek távcsöves stukkerek is az arra vágyóknak, illetve loadoutok is rendelkezésünkre állnak majd, ebből kifolyólag lehetőségünk lesz elmenteni a kiszereléseinket. Bármilyen páncélzatot pakolunk fel a Javelinünkre, az nem lesz kihatással a hitboxra, ugyanakkora területen tudnak eltalálni minket.

Továbbá egyébként az Electronic Arts is megszólalt az Anthem kapcsán, miszerint roppant izgatottak a megjelenés miatt, és alig várják, hogy a játékosok belevethessék magukat a kalandba.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 2 hónapja és 14 napja

Amiket eddig bemutattak, az szerintem pazarul nézett ki. De tudjuk, hogy a marketingesek csodákra is képesek

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 14 napja

Hát a történettel, meg a körítéssel sosincs gond. De az optimalizálás már kevésbé ilyen jó általában.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Királyul hangzik. De továbbra is tartok tőle hogy túl hájpolják és csalódás lesz.

válasz erre

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ez tényleg komoly infóhalom!

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja