Újabb Hunter x Hunter és Yu Yu Hakusho karakterekkel bővült a Jump Force szereplőgárdája

2018. szeptember 20.
5.7831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bandai Namco nem nyugszik, továbbra is gőzerővel jelentik be az újabb és újabb karaktereket a Jump Force-hoz, most például Hunter x Hunter és Yu Yu Hakusho szereplőket mutattak be.

Előbbiből a rajongók által sokat kérlelt Killua és Kurapika került bejelentésre, míg a Yu Yu Hakushoból Yusuke és Toguro vonul csatába, ráadásul egy pofás kis előzetesen leshetjük meg mind a négyüket harc közben, mely egy új pályát is bemutat, a való életből átemelt Himeji Castle-t, ami nem mellesleg Japán egyik legnépszerűbb látványossága.

Közben az is kiderült, hogy bizony a Jump Force lehetőséget biztosít majd rá, hogy a játékosok megalkossák saját karakterüket, amire egy, a Bandai Namco székhelyén tartott prezentáció során derült fény, ezáltal akár a játékban szereplő karakterek ellentétes nemű változatát is össze lehet majd rakni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nekem ez már nagyon japán...

válasz erre

Imperator

8 hónapja, 2 hete és 5 napja

Gon mellől Killua nem hiányozhat, Yusuke és Toguro pedig szintén nélkülözhetetlenek. Már csak a JoJo utalást nem találom...

válasz erre
Jump Force
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaNeurotic profiljaHellblade profiljaWickedSick profilja1000feri profiljahavrillal profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljawazko profilja