Újabb helyszíneket is megmutat a NieR: Automata legfrissebb gameplay felvétele

2017. január 22.
3.4371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb 7 perces gameplay felvételt vehetnek szemügyre az alábbiakban a NieR: Automata kedvelői, amelyet eredetileg a tajvani Taipei Game Show keretein belül mutattak be a Sony munkatársai, középpontjában vadonatúj látnivalókkal.
Advertisement

A felvételen Yosuke Saito, az alkotás producere prezentálja számunkra a látványos pillanatokat, amelyek között egy halom korábban még soha nem látott helyszínt vehetünk szemügyre, név szerint a Ruined Amusement Park-ból.

Ha tetszik mindaz, amit az alábbiakban látsz, a NieR: Automata március 10-én érkezik meg PS4-re, de valamikor az év második felében PC-re is leszállítják a készítők.

Nézd nagyban ezt a videót!



NieR: Automata kedvelői, amelyet eredetileg a tajvani Taipei Game Show keretein belül mutattak be a Sony munkatársai, középpontjában vadonatúj látnivalókkal.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 7 napja

Nincs valami nagyon érdekes világa (már amennyit eddig láttunk), nekem mégis nagyon tetszik.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nincs kedvenc kiadóm, de ha lenne akkor nem kérdés, hogy a Square Enix az. Final Fantasy, Dragon Quest, Sleeping Dogs(folytatást nyomik!), Life is Strange, Tomb Raider, NieR... És a Kingdom Hearts HD 2.8 is megtetszett (kösz Ryu...). Tiszta aranybánya ez a Square, kár, hogy szeretik ők is az aranyat belőlünk kiszedni. Mindenesetre ez is ott van a kívánságlistámon.

válasz erre

Tommy

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

Lassan már az egész játékot látjuk videókon. röhögő smiley

válasz erre

muki

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

Nagoyn bejön. Kéne boxra is.

válasz erre
NieR: Automata
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja