Újabb gyárilag túlhajtott Radeon grafikus kártyát mutatott be az MSI

2018. február 02.
1.0891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét a gyárilag túlhajtott grafikus kártyák kedvelőinek szeretne kedvezni legújabb termékével az MSI, akik bemutatták saját Radeon RX 580 Armor MK2-es VGA-jukat, melyből rögtön normál és OC változatot is prezentáltak a rajongóknak.

A két típusról nem érdemes külön beszélni, hiszen szinte csak a GPU órajelét tekintve tapasztalhatunk jelentősebb különbséget, ezáltal míg a standard 1353-, az OC 1366 MHz-en ketyeg, miközben az AMD mindkét kártya esetében 1340 MHz-es referenciaértékkel dolgozik, tehát ennyit sikerült húznia az MSI-nek, méghozzá 8GB GDDR5-ös RAM, valamint 8GHz-es effektív órajel társaságában.

Az MSI Radeon RX 580 Armor MK2 már TorX 2.0-s ventilátorokkal érkezik, amelyek dupla csapágyazásukkal csendes és megbízható működést, speciális kialakításukkal pedig sokkal nagyobb légáramot tudnak kelteni, ezáltal kisebb fordulat, ergo kevesebb zaj mellett lesz hatékonyabb a hűtés. Hogy a kártya mikor és milyen áron érkezik, azt egyelőre nem jelentette be a gyártó.
2 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 4 napja

Kívülről unalmas piros-fekete gamer színek, belül viszont azért van kraft. ennek is az lesz a baja, mint a többi erős kártyának, az ára.

válasz erre

muki

11 hónapja, 5 napja

Jól hangzik. Baráti árazással főleg!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DNS profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaHellblade profiljaGargameth profilja