Újabb funkciót vehet át a Fortnite az Apex Legendsből

2022. március 28.
34.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Fortnite-ot fejlesztő Epic Games gyakran merített ihletet más online multiplayer játékokból, például az Apex Legendsből - mikor a Fortnite 2019-ben először adta hozzá a Reboot Vans-t, úgy tűnt, hogy a funkciót az Apex Legendsből ismert Respawn Beacons ihlette.

Az Apex Legendsben is vannak Mobile Respawn Beaconök, de ez a lehetőség jelenleg nem létezik a Fortnite-ban. A megbízható Fortnite-szivárogtató HYPEX szerint ez a közeljövőben megváltozhat, mivel az Epic Games láthatóan egy hasonló megoldáson dolgozik.

A HYPEX a Twitteren fedte fel a lehetséges új felvételt. Ahogy a kiszivárogtató rámutat, az Epic Games már az elmúlt szezonban is dolgozott egy olyan funkción, amely lehetővé tette volna a játékosok számára, hogy aranyat helyezzenek el egy Reboot Vanban.

Fortnite-ot fejlesztő Epic Games gyakran merített ihletet más online multiplayer játékokból, például az Apex Legendsből - mikor a Fortnite 2019-ben először adta hozzá a Reboot Vans-t, úgy tűnt, hogy a funkciót az Apex Legendsből ismert Respawn Beacons ihlette.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Olyanok mint a microsoft. Semmi saját ötlet. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ez a fortnite a legösszelopottabb játék EVER. röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja