Újabb fejezetekkel bővül a World of Tanks sztori módja

2018. április 03.
5.5291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Wargaming bejelentette, hogy újabb fejezeteket tettek elérhetővé a World of Tanks konzolos változatának sztori módjához, így már tölthető is a Spoils of War nevű extra kampány, benne alternatív világháborús eseményekkel.

A PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelent újdonság így három újabb fejezettel, összesen 15 órányi játékidővel kecsegtet a rajongóknak, akik egyenesen az 1947-es 48-as esztendőbe reppenhetnek vissza, hogy ott az amerikaiak, a nácik és a szovjetek oldalán is átélhessenek egy-egy sztorit.

A Sieben Ritter című első fejezetben így - melyet Akira Kurosawa klasszikus filmje, a Seven Samurai ihletett - egyenesen a német-lengyel határra utazunk, egy aprócska városba, amit Karl Staupe kapitány oldalán meg kell óvnunk a szovjet csapatoktól.

A The Connoisseur című második fejezetben Frank Martinez őrmester történetét ismerhetjük meg, akivel egy a német katonák által ellopott, felbecsülhetetlen értékű festmény nyomába eredhetünk.

A kampány harmadik fejezete a Potemkin címet kapta, a főszerepben Anatoly Petrov kapitánnyal, aki szembeszáll parancsnokai utasításával, és ezért a teljes szovjet hadsereg ellene és társai ellen fordul.

Nézd nagyban ezt a videót!



World of Tanks konzolos változatának sztori módjához, így már tölthető is a Spoils of War nevű extra kampány, benne alternatív világháborús eseményekkel.'>
3 hozzászólás

Tommy

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nem is tudtam hogy ez csak konzol verzióban van. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

De jó bakker. meglepett smiley

válasz erre

muki

6 éve, 6 hónapja és 2 napja

PC-n ilyenek miért nincsenek? meglepett smiley

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja