Újabb DLC-t és kipróbálható demót kapott a Little Nightmares

2017. november 10.
5.5261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco és a Tarsier Studios bejelentette, hogy megérkezett a Little Nightmares-hez a Secret of the Maw Expansion Pass legújabb darabkája, aminek jóvoltából máris mindenki töltheti a The Hideaway című legújabb DLC csomagot.

Az új bővítményben tovább folytathatjuk Runaway Kid, az új főhős kalandjait Maw szürreális világában, ami újfent a folyamatos menekülésről, valamint természetesen az akadályok folyamatos leküzdéséről, ezáltal az ügyeskedésről szól majd.

A The Hideaway DLC mellett egyébiránt egy ingyen letölthető és kipróbálható demót is összedobott a Little Nightmares-hez a stúdió, ami bár csak PS4-re és Xbox One-ra tölthető le, de ha már régen ki akartuk próbálni ezt az aranyos kis platformert, most itt a remek alkalom.

Nézd nagyban ezt a videót!



Little Nightmares-hez a Secret of the Maw Expansion Pass legújabb darabkája, aminek jóvoltából máris mindenki töltheti a The Hideaway című legújabb DLC csomagot.'>
3 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

A demó király, úgyse mertem megvenni. röhögő smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

Szerettem az alapjátékot, de olyan ótvarul volt megírva, hogy kis túlzással diavetítés módban játszottam végig, miközben komolyabb címek meg közepes beállításokkal szépen futnak.

válasz erre

Direktor

6 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ez a játék még mindig nagyon ijesztő és aranyos egyszerre! röhögő smiley

válasz erre
Little Nightmares
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja