Újabb csinos traileren feszít a Kingdom Come: Deliverance

2018. január 11.
1.0051
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deep Silver és a Warhorse Studios egy újabb kedvcsinálóval örvendeztette meg a Kingdom Come: Deliverance rajongóit, ami azon túl, hogy újabb betekintést ad a sztori kis szegletébe, az első kipróbáló magazinok véleményét is felsorakoztatja.
 

Sajnálatos módon azonban hiába elképesztően ötletes a Kingdom Come: Deliverance alapötlete - a középkori Európa szerepjátékos köntösben még mindig imádni való - az első gameplay felvételek óta viszont tudjuk, hogy a játék a közelébe sem ér annak, amit például az alábbiakban láthatunk.

Ennek ellenére mégis izgatottak vagyunk a megjelenés miatt, hiszen február 13-ig még van egy teljes hónapjuk a készítőknek, hogy az eddigieknél is jobban gatyába rázzák a projektet, ami ebben az időpontban PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megérkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 hete és 4 napja

A trailer szép és pörgős, kár, hogy láttunk már gameplay jeleneteket, ahol meg annyira vontatottak a harcok, hogy az szégyen.

válasz erre

zender

1 hete és 4 napja

Akármilyen ****ul néz ki, nekem nagyon várós!

válasz erre

Gólem

1 hete és 4 napja

Tényleg dög. Kár hogy a játék nem így fog kinézni!

válasz erre

Patrik94

1 hete és 4 napja

Engem a grafika annyira nem érdekel ebben mint maga a game. Azt viszont nagyon várom!

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljakylx profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaLaci721 profilja