Újabb bizonyíték, hogy bejelentésre készül a Rockstar Games

2020. március 05.
8.2931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bátran kijelenthetjük, hogy már hosszú évek óta várjuk a Rockstar Games részéről a GTA 6 bejelentését, ami mellett persze rengeteg mást is szeretnénk tőlük, de egyelőre beérnénk ennyivel néhány újabb évre.

A helyzet pedig az, hogy bármiről is legyen szó - egy Bully 2 is szuper dolog lenne -, újabb jelek bukkantak fel azzal kapcsolatban, hogy a Rockstar Games nagy bejelentésre készül a közeli jövőben, ezt a tervüket pedig Youtube-csatornájuknak sikerült lebuktatni.

Már amennyiben ez lebuktatás, hiszen arról van szó csupán, hogy a Rockstar Games összesen 260 videót töltött fel eddig a kérdéses oldalra, azonban ezek közül csak 257 látható, a maradék három privát, és sokak szerint azért, mert ezek már a közelgő bejelentésekre lettek előkészítve.
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 4 hónapja és 27 napja

Fene tudja, én nem hiszek benne, hogy előre feltöltik és csak akkor élesítik, amikor kell. Ráér az aznap is, amikor ki akarják rakni. Valószínűleg ezek inkább valami GTA V Online-hoz kapcsolódó förmedvényt mutatnak be ismét. Vagy a fejlesztők véletlenül feltolták a péniszükről készült videókat és azokat offolták gyorsan röhögő smiley

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja

Mindig csigázzák az embert.

válasz erre

VaPe

4 éve, 5 hónapja

De jó lenne, végre. Ha bejelentenék, akkor kb egy év és jön. Mindig egy évvel előbb jelentik be maximum.

válasz erre

Gólem

4 éve, 5 hónapja

Nagyon komolyan hangzik! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja