Újabb bizonyíték érkezett a Call of Duty: Modern Warfare Remastered önálló megjelenéséről

2017. május 31.
5.3301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kisebb internetes boltok már korábban is feldobták a lehetőségét annak, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered hamarosan talán nemcsak az Infinite Warfare részeként, hanem teljesen önállóan is megjelenhet a rajongók számára.

A történteket már kis híján elfelejtettük, azonban most újabb részletek láttak napvilágot erről, ezáltal az Amazon Japán részlege is feltöltött egy önállóan megjelenő Call of Duty: Modern Warfare Remastered-ről szóló adatlapot a bolt adatbázisába, amit időközben már eltávolítottak, de a Dualshockers információi szerint a lényeget ők még elkapták.

Ennek köszönhetően a saját szemükkel látták, hogy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered önálló formában is megjelenhet majd, méghozzá PS4-re már június 20-án, Xbox One-ra pedig egy hónappal később, július 20-án. PC-s változatról nem hallottunk, de ha lesz, az bizonyára csak digitálisan érkezik. Az E3-on talán okosabbak leszünk!
3 hozzászólás

Xelosz

7 éve, 5 hónapja

Hát amilyen ****án optimalizálták szerintem én nem fizetek be rá röhögő smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Persze, hogy kiadják így is. Nem az a legjobb, ha nulla munkával lehet még egy kis pénzt kisajtolni az emberekből? Na, ugye!

válasz erre

muki

7 éve, 5 hónapja és 1 napja

Egyértelmű hogy kiadják külön, ez nekem nem is volt kérdés.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 3
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja