Újabb 100 ezer csalóval lett kevesebb a PlayerUnknown's Battlegrounds-ban

2017. november 14.
4.2551
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BattlEye bejelentése szerint - ők gondoskodnak a PlayerUnknown's Battlegrounds csalóinak megregulázásáról - a hétvégén újabb tízezreket zártak ki a játék szervereiről, mert kisebb-nagyobb szabálysértésen kapták őket.

A csapat egészen pontosan mintegy 100 ezer csaló kizárásáról beszélt, amivel együtt a megjelenés óta már 700 ezer cheatert penderítettek ki a játékból, ami elképesztő mennyiség még annak fényében is, hogy a PlayerUnknowns Battlegrounds-ból időközben már 20 millió példány ment el.

A mostani tisztogatásra egyébiránt egy újabb biztonsági frissítés megjelenését követően került sor, ami nem szigorított a szabályokon, ellenben sokkal finomabban képes kiszűrni, ha valaki illegális dolgokkal próbálkozik a jobb eredmény érdekében.


4 hozzászólás

WarriorAutobot

11 hónapja, 1 hete

Nem értem mire jó.
Én egyszer próbáltam, de az is csak CoD2 lan buliba volt és baromira rontott az élményen. Akkor mondtam hogy soha többet!
Megérdemli akit kibasznak!

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete

De mégis mikkel tudnak próbálkozni? Hogy lehet csalni? Itt is van wallhack meg ilyenek?

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete

Online játék rákfenéje, hogy mindig lesznek, akik el akarják rontani a többiek játékát. Csak azokat sajnálom, akik véletlenül bekerülnek a bannoltak közé, jogtalanul. Mert biztos, hogy ilyen is akad.

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete

Helyes! Jól csinálják!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaEspio profiljaWarriorAutobot profiljaLaci721 profiljaWickedSick profilja