Új Zero Suit Samus szerelés a Super Smash Bros játékban

2014. augusztus 19.
1.7821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A játék csapatának egyik tagja az utolsó pillanatokban kapott fejlesztéseket, ugyanis a Super Smash Bros alkotója, Masahiro Sakurai új Zero Suit Samus felszereléseket fedett fel a közelgő verekedős játékhoz, amik a Metroid Fusion és a Metroid Zero Mission-beli megjelenésén alapulnak.

A kép, amit itt is láthatsz, a Miiverse hasábjain jelent meg és a ruházat némileg szellősebb az eddig Samus megjelenésekhez képest. Arról beszélve, hogyan tették be a játékba, Sakurai azt magyarázza, hogy ez egy utolsó pillanatbeli simítás volt:

Miközben ránéztem a naptáramra, hány nap van még a fejlesztésből, úgy tűnt ezt már lehetetlen megcsinálni... Legalábbis ezt mondtam a csapatomnak. De az egyik női tervezőnk eltökéltségének köszönhetően, ezek a Zero Suit felszerelések időben elkészültek. A Metroid: Zero Mission befejezéséből itt van Samus rövid ruhában! Ezek a ruhavariációk egyaránt használhatóak lesznek 3DS és Wii U verzióban.


Múlt hónapban, a Nintendo felfedett három új harcost a Super Smash Bros. Wii U és 3DS konzolra megjelenő játékához, akik Captain Falcon, Lucina, és Robin.
Super Smash Bros alkotója, Masahiro Sakurai új Zero Suit Samus felszereléseket fedett fel a közelgő verekedős játékhoz, amik a Metroid Fusion és a Metroid Zero Mission-beli megjelenésén alapulnak.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nem nagyon tudok erre mit mondani. Pont nem számít hogy néz ki a karakter.

válasz erre

fantis6

10 éve, 5 hónapja és 27 napja

nem sok változás,de azért jobb mosolygó smiley

válasz erre
Super Smash Bros
15.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja