Új wireless headset-tel és távirányítóval gazdagodik novembertől az Xbox 360 fegyvertára

2011. július 26.
2.5311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Enyhe kifejezéssel élve is szemet gyönyörködtető kütyüket jelentett be ma a Microsoft.

A hardver ugyan sosem volt a vállalat erőssége - már ami a termékenységet illeti -, azonban valahányszor kiad valamit a kezéből, az bizonnyal szexi, csillog és hasznos. Így van ez a nap folyamán debütált két eszközzel is: a zsinór nélküli headset, amely a bluetooth kapcsolatot is támogatja, illetőleg a távirányító, ami többek között Live TV gombbal is rendelkezik idén novemberben materializálódnak a boltok polcain.

Az Xbox 360 Wireless Headset nagy valószínűséggel elnyeri majd tetszéseteket letisztult formájával, de újdonsült funkciójával biztos, hisz a fülre biggyeszthető eszköz ezúttal Bluetooth támogatással is fel lesz vértezve, minekáltal mobiltelefonunkkal, de akár PlayStation 3-unkkal is használhatjuk. Az elragadó headset-re "november elejétől" fogva tehetünk majd szert, mégpedig 60 dolláros induló áron.

Új wireless headset-tel és távirányítóval gazdagodik novembertől az Xbox 360 fegyvertára - 2. kép

Eközben az Xbox 360 Media Remote-ot kerek 20 roppanós dollár fejében vehetjük majd birtokba. Az új távirányító ugyan nem kényeztet el minket temérdek funkcióval, egy plusz opció azért mégis akad az eredetihez képest: a Live TV.

"Amennyiben TV szolgáltatója támogatja, a Live TV-t is használhatjuk az Xbox 360 Media Remote-tal."

Egyelőre fogalmunk sincs, hazai földeken mennyit kostál majd a két tetszetős hardver.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 21 napja

Az kétségtelen, hogy a Microsoft termékei mindig igényesen néznek ki, csak valahogy mindig észvesztő árakat szabnak meg nekik. Jelen esetben mondjuk a távkapcsoló emberi áron került a boltokba, de a fülesért mért kérnek 60 dollárt?

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profiljaBotyi profilja