Új vezeték nélküli fegyver-kontrollert támogat a Cabela's Dangerous Hunts 2013

2012. augusztus 10.
7.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy rendkívül vagány kinézetű, shotgun formájú kontroller is elérhetővé válik majd az idei évben megjelenő új Cabela's Dangerous Hunts videojátékhoz, tudtuk meg egyenesen az Activision hivatalos sajtóközleményéből.
 

A cég elmondása szerint a vezeték nélküli fegyver-kontroller a Top Shot Fearmaster nevet kapta a keresztségben, és elsősorban realisztikus méreteivel, valamint fogásával fogja belopni magát a rajongók szívébe.

A hivatalos bejelentés értelmében az új kontrollernek köszönhetően sokkal nagyobb élményt nyújt majd a virtuális vadászat, sőt a Top Shot Fearmaster számtalan beépített műszerrel is fel lesz szerelve, amelyek érzékelik majd a fegyver stabilitását és egyéb opciókat, ezzel nehezítve és érdekesebbé téve az élményt.

A Cabela's Dangerous Hunts 2013 várhatóan október 23-án fog megjelenni PlayStation 3-ra, Nintendo Wii-re, valamint Xbox 360-ra, és a tervek szerint a fegyver-kontrollerhez önmagában, valamint egy bundle csomag keretein belül is hozzáférhetünk majd mindhárom platformra.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 25 napja

:

válasz erre
Cabela's Dangerous Hunts 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja