Új VAIO notebookok a Sonytól

2012. június 23.
2.1841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Sony a napokban bejelentette a legfrissebb fejlesztésű VAIO noteszgépeit.

A három bemutatkozó sorozat közül az E széria modelljei általános felhasználásra készültek, az S sorozat a komoly, kompromisszumok nélküli üzleti élet igényeit elégíti ki, míg a T sorozat, a Sony első ultrabookja magas számítási teljesítményt és hosszú üzemidőt kínál. A készülékek méretük, súlyuk és üzemidejük szempontjából elődjeiknél jóval optimálisabb megoldást kínálnak a mobilitásra vágyók számára.

Fejlett energiatakarékossági funkcióiknak (Rapid Wake + Eco) köszönhetően a fedél lehajtásával a gépek hibernálják magukat, és a nyitott vagy el nem mentett dokumentumokat - a notebook típusától függően - 10 vagy akár 30 napig is megőrzik. Mindegyik modell USB 3 és Bluetooth 4 csatlakozási lehetőségekkel érkezik, illetve az egyik legpraktikusabb tulajdonságuk, hogy kikapcsolt állapotban is képesek mobiltelefon töltésére. Az xLOUD hangerősítés és Exmor CMOS szenzor technológia profi videó- és audioélményét nyújt, míg a touchpad megnövelt mérete és a gesztusok segítségével történő vezérlés a komfortosabb és gyorsabb irányítást teszi lehetővé.

Az E széria modelljei általános felhasználásra készültek. A sorozat tagjai olyan prémium szolgáltatásokat tesznek elérhetővé, mint a kifejezésérzékelős vezérlés (Gesture Control), amely lehetővé teszi az alkalmazások mozdulatokon keresztüli irányítását. A képek lapozásához vagy a weboldalak görgetéséhez elég a beépített kamera előtti kézmozdulat; egy egyszerű intéssel akár elindítható a Media Player vagy állítható a hangerő.

A különálló billentyűk precíz gépelést tesznek lehetővé, világításuk automatikusan bekapcsol, ha a környezeti fény már túl kevés. A multifunkciós érintőpad mellett a környezeti fényt érzékelő szenzor biztosítja a mindig optimális kijelzőbeállításokat, és az integrált "Exmor" HD felbontású webkamera segítségével jó minőségű képeket továbbíthatunk a videóbeszélgetésekhez.

A Sony VAIO T ultrabook olyan sokat utazó vagy közlekedő felhasználók számára készült, akik nemcsak fogyasztják, hanem generálják is a tartalmakat. Az ultrabook kiválóan alkalmas a mindennapi feladatok ellátásán túl a komolyabb munkafolyamatok elvégzésére is, valamint hibernált állapotban akár egy hónapig képes megőrizni az el nem mentett információkat. A személyes adatok megóvásáról és az ultrabook megkerítéséről az Intel Anti-Theft Service névre keresztelt megoldása gondoskodik abban az esetben, ha a gép elveszne vagy ellopnák. Ez még olyankor is meggátolja az illetéktelen felhasználást, ha a merevlemezt kicserélték.

A Sony S modellek tökéletes megoldást nyújtanak a komoly, kompromisszumok nélküli üzleti élethez. A gépek teljesítménye alkalmassá teszi őket akár a grafikai vagy az üzleti munkaállomások helyettesítésére.

A sorozat 13,3 colos zászlóshajója a legmagasabb teljesítményt nyújtja, miközben könnyen hordozható marad. A megközelítőleg 1,8 kg súlyú VAIO S-nek lelke az Intel harmadik generációs i5 processzora, mely az április végén bemutatott Ivy Bridge architektúrára épül. A modell 6 GB DDR3 memóriával és 640 GB-os merevlemezzel van felszerelve, ami percenként 7200-as fordulatszámon pörög. A gép prémium anyagokból, magnéziumból és alumíniumból készült. A lapos, vékony profilhoz igazodóan mindegyik S modellt tálca nélküli optikai meghajtóval szerelik fel.

Mindegyik üzleti notebook olyan szoftverekkel érkezik, mint a Windows Live Essentials 2011, az Adobe Acrobat X Standard, az Adobe Reader 10, sőt az S15-ös modellbe már egy Imagination Studio - VAIO Edition csomag is került, amely remek partner a médiafájlok megosztásában. Az S modellekhez 1 évig ingyenesen jár az Intel Anti-Theft Service is.

A Sony első ultrabookja.

A Sony első ultrabookja.



Sony VAIO S.

Sony VAIO S.


2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

A fehér iszonyat szép

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 12 napja

Gyönyörűek de számomra megfizethetetlen kategória...szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja