Új Total War készülőben

2011. május 19.
3.1211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Múlt héten a Creative Assembly csapata nem kis meglepetést okozott, amikor bejelentették hogy egy Alien filmeken alapuló konzolos akciójátékon dolgoznak.

Ez valljuk be, eléggé meghökkentő, hiszen a csapattól megszokhattuk hogy jobbnál jobb taktikai real-time stratégiákat szállítanak nekünk. (Ez alól kivételt képezett a 2005-ben megjelent multiplatformos Spartan: Total Warrior.) Ám attól, hogy a Sega kívánságát teljesítve elkészítik a jelenlegi projektet, a Creative Assembly nem tagadja meg önmagát.

Mike Simpson kreatív igazgató a Eurogamer-nek nyilatkozva megerősítette, hogy már jócskán benne vannak a következő Total War epizód fejlesztésében. Tim Heaton stúdió igazgató szintén arról beszélt, hogy a munkálatok már a Shogun 2 Total War végső simításai közben elkezdődtek.

Arról nem esett szó, hogy a következő játék a Shogun 2 előtti vagy utáni történelmi korban fog játszódni, az eladásokkal kapcsolatban viszont abszolút optimisták a készítők. Simpson szerint "Az eredeti Shogun-ból több fogyott el a megjelenése utáni második három évben, mint az első háromban. Ezek a játékok hosszú évekig jól fogynak."
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 26 napja

Egyszer egy ilyet is kipróbáltam, de katasztrófa volt a teljesítményem. Valahogy nincs semmi stratégiai érzékem. Úgy nyomták le a seregemet, mint a bélyeget.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaMarduk profilja