Új SSX játék a láthatáron?

2010. november 10.
1.9921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az SSX franchise hallatán a fiatalabb játékosoknak hirtelen talán semmi sem ugrik be, a kicsit veteránabb fanatikusok azonban elégedetten csettintenek és szisszennek fel, lévén a hódeszkás videojátékok egyik legjobbikáról van szó, ami körül immáron nem kevesebb, mint három esztendeje néma csend honol.

2007-ben jelent meg ugyanis a Nintendo Wii-exkluzív Blur alcímre keresztelt darab, és a széria feltámasztásáról azóta is csak pletykák születtek. A tegnapi napon azonban végre történt valami!

A Superannuation jóvoltából ugyanis kiderült, hogy az Electronic Arts brigádja néhány nappal ezelőtt nem kevesebb, mint öt vadonatúj domain nevet védetett le az arra alkalmas helyen, amelyek szinte kivétel nélkül az SSX sorozathoz köthetőek. A levédetett domain nevek a következők: DeadlyDescent.com, DeadlyDescents.com, SSXDeadlyDescent.com, SSXDeadlyDescents.com, SSXFirstDescent.com. Hogy ebből az aprócska nyomból magabiztosan következtethetünk-e egy vadonatúj SSX játék megjelenésére, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre jegyezzük a történteket, hátha egy hivatalos bejelentésbe botlunk a közeljövőben.
SSX franchise hallatán a fiatalabb játékosoknak hirtelen talán semmi sem ugrik be, a kicsit veteránabb fanatikusok azonban elégedetten csettintenek és szisszennek fel, lévén a hódeszkás videojátékok egyik legjobbikáról van szó, ami körül immáron nem kevesebb, mint három esztendeje néma csend honol.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 15 napja

hát reméljük a legjobbakatröhögő smiley

válasz erre
SSX
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja