Új SSD tárolóval bővült a Galaxy felhozatala

2013. március 22.
1.6461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Főként a GeForce grafikus vezérlőiről ismert Galaxy Microsystems a napokban bejelentette, hogy ezúttal egy friss fejlesztésű adattárolóval, pontosabban szilárdtest-meghajtóval bővítette ki termékpalettáját.

A gyártó Thunder szériájába sorolt újdonság a boltok polcaira Galaxy Thunder GT 128 Pro típusjelzéssel fog megérkezni, amiből már rögtön azt is kitalálhatjuk, hogy a szóban forgó modell 128 GB-nyi adatot képes hellyel kínálni. A háttértároló a már jól bevált 2,5 inches kialakítással gördült le a gyártósorról, a számítógépekhez pedig a 6 GB/s-os tempóra képes SATA 3.0 interfészen keresztül csatlakoztatható, de természetesen visszafelé kompatibilis a korábbi SATA rendszerekkel is.

A 128 GB-os szilárdtest-meghajtó gyorsítótáráról a vállalat sajnos semmiféle információval nem szolgált, ám azt elárulták, belsejében a Toshiba gyártósoráról érkezett Toggle-NAND flash chipek sorakoznak fel, amik mellé a mérnökök a JMicron JMF667H kontrollert társították.

A Galaxy Thunder GT 128 Pro 480 MB/s-os szekvenciális olvasási és 300 MB/s-os szekvenciális írási teljesítménnyel büszkélkedhet, véletlenszerű olvasási és írási teljesítménye pedig 70.000, illetve 58.000 IOPS. A most bemutatkozó SSD első körben a kínai üzletek kínálatában fog felbukkanni, méghozzá 128 dolláros áron, a szélesebb körű megjelenéséről viszont egyelőre nem érkezett hír.
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 21 napja

128 giga már elég kevés mnapság...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja