Új Rage gameplay-trailer: Autók, fegyverek és sok más!

2011. május 05.
3.9721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Amikor az iD-fiúk összeköltöztek a Beteshda fejlesztőgárdájával, már sejtettük, hogy itt kő-kövön nem marad, ellenben nem számítottunk arra, hogy a RAGE fejlesztése több mint három évig is elhúzódhat.

Szánja-bánja, aki akarja, de az olyan trailerek, mint ez is itt, mindenestül kárpótolnak minket a várakozásért, egyszersmind tanúbizonyságai annak, hogy a srácok nem csak chipset ropogtattak és kólát szürcsöltek a karosszékekben: kőkemény akció, halálsikolyok, akció és fegyverropogás vár minket az ízig-vérig gameplay-trailerben ott lejjebb...

#tv#Kőkemény bemutató egy kőkemény világról: végre képernyőinken is megelevenedik az a baljós posztapokaliptikus világ, amelyről oly sokáig csak olvashattunk! Eme videóban a megannyi beltéri akciózás és vérengzés mellett még egy cseppnyi autós akciózáshoz is van szerencsénk a kígyózó kanyonokban, mindemellett láthatjuk azt is, milyen hangsúlyt fektettek kedvenc készítőink a különféle "segédeszközök" használatára, mint a távirányítós robbanó-autó, az automata géppuska-állvány, és a többi. Nekem történetesen az a pókszerű halálosztó nyerte el a tetszésemet!

Fincsi volt?
RAGE fejlesztése több mint három évig is elhúzódhat.'>
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 4 napja

Egyre jobban tetszik a game!

válasz erre

Vendég

14 éve, 26 napja

Mig mindig konnyet fakaszt a szemembe, ha valaki gamepaddal probal fps-t jatszatni, rossz nezni, mit szerencsetlenkedik.

válasz erre

Vendég

14 éve, 27 napja

Ez kicsit naggggyon durva!meglepett smiley

válasz erre
RAGE
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja