Új projektet jelent be még a héten a Square Enix?

2012. április 30.
1.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes pletykák láttak napvilágot alig néhány órával ezelőtt a Siliconera magazin munkatársainak jóvoltából, akik úgy értesültek, hogy a Square Enix vélhetően még ezen a héten bejelenti egyik legújabb videojátékát.

Hogy pontosan mikorra várható a nagy leleplezés, arról egyelőre nincsenek konkrét információink, de a lap munkatársai szerint egyáltalán nincs kizárva, hogy akár már a ma délutáni órákban megejtik azt a bizonyos bemutatót.

Hogy várhatóan mi szolgáltatja majd az alapanyagot a nagy bejelentéshez? Erre egyelőre még nem tudunk válaszolni, hiszen a Square Enix-nek ezekben a pillanatokban rengeteg kiterítetlen ütőkártyája van, amelyek közül tulajdonképpen bármelyikkel előhozakodhatnak.

A legvalószínűbb, de inkább talán a legtöbbet pletykált és egyben hozzájuk köthető franchise a Soul Reaver-sorozathoz kapcsolódott, így egyáltalán nem zárható ki, hogy a srácok ehhez a legendás alkotáshoz kötik majd a Siliconera szerint erre a hétre várható bejelentést. Kíváncsian várjuk a történéseket!
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 24 napja

Erre nagyon kiváncsi vagyok

válasz erre

Shade

8 éve, 10 hónapja és 24 napja

Kiváncsi vagyok mi lesz az.

válasz erre

Vendég

8 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hát nem lenne rossz egy jó kis hack&slash...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profiljagery1113 profilja