Új Professor Layton-játékot jelentett be a Level-5

2013. augusztus 27.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán a japán Level-5 csapata ismét megtartotta saját bejáratú Vision expóját, amelyen tucatnyi új, de a nyugati világot vélhetően messzire elkerülő videojátékról rántották le a leplet, amelyek közül kiemelkedett a soron következő Professor Layton-alkotás.

Habár a sorozat legújabb tagjának végleges címe egyelőre nincs, így mindössze Layton 7-ként emlegették a fejlesztők, de azt tudjuk, hogy inkább egy mellékszál lesz, mint a széria keményvonalas új tagja, amelyben a franchise-ban megjelent összes központi karaktert irányításunk alá vehetjük majd.

A Layton 7 a tervek szerint Nintendo 3DS mellett Androidos és iOS rendszerű mobilplatformokra is elérhető lesz, műfaját tekintve pedig egy role playing puzzlerként emlegették a fejlesztők, amelynek keretein belül a rajongók hét karaktert irányíthatnak majd egy 3D-s miniatűr városkában.

A Vision eseményen kiderült továbbá, hogy nem véletlen az új Professor Layton-játék bejelentése, lévén világszerte immáron 15 millió példányban fogyott a teljes franchise, ami egyértelműen a kompánia legsikeresebb sorozatává tette Layton professzor kalandjait.
4 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

5t3v3nk3 írta:
KYAAAAAAAAA......... (animés sikoly) Az igen...röhögő smiley Én még mindig a Nino Kuni-ra fenem a fogam..röhögő smiley Újabb érv egy androidos "okos telefon beszerzése mellett.röhögő smiley
nino kuni-t láttam, nagyon jól néz ki röhögő smiley azzal tolnám röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Gyanítom, hogy telefonokon sem az Európaiak lesznek a fő célközönség. Aki nem játszott vele DS-en, azt szerintem nem nagyon fogja érdekelni telefonon sem.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

AngryKnight

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

még egyetlen részel sem játszottam játszottam de hogy most jön androidra lehet hogy kipróbálom röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Mobilokra költözik Layton professzor

Mobilokra költözik Layton professzor

legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja