Új pályákkal gazdagodott a Counter-Strike: Global Offensive

2014. február 21.
2.1261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve nemrégiben bejelentette, hogy egy vaskos frissítéssel szeretnék feldobni a Counter-Strike: Global Offensive-ot, méghozzá Operation Phoenix névvel ellátva, aminek köszönhetően a rajongók rengeteg friss tartalmat oldhatnak fel a játékhoz.

Az új frissítés ugyanis nyolc vadonatúj - tehát majdnem egy teljes játéknyi - pályát tartalmaz, amelyekért 3 dolláros áron juthatunk hozzá, de természetesen amennyiben birtokoljuk a Season Pass-t, akkor ingyen tölthetjük le magunknak.

A nyolc pálya név szerint a következő: Favela, Cache, Motel, Seaside, Downtown, Thunder, Ali és Agency. Érdekesség, hogy mindegyik csatateret közösségi tagok készítették, így megkérdőjelezhető, hogy mennyire etikus ezért pénzt kérnie a Valve-nak.
Counter-Strike: Global Offensive-ot, méghozzá Operation Phoenix névvel ellátva, aminek köszönhetően a rajongók rengeteg friss tartalmat oldhatnak fel a játékhoz.'>
2 hozzászólás

totyak

11 éve, 13 napja

Az egész pakk 3 dolcsi, vagy darabonként? Nem mindegy. Egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy a Valve ad a lóvéból a készítőknek.

válasz erre

Reeper

11 éve, 13 napja

Nem drága, de nem veszek semmit se, ahogy a Cod-hoz se vettem még.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja