Új motorral jön a fizetős Black Mesa

2013. november 20.
2.3811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
Hamarosan a Steam kínálatában is elérhetővé válik minden idők egyik legjobb rajongói modifikációja, a fizetős Black Mesa projekt kibővített tartalmakkal és vadi új grafikus motorral érkezik.

Örömteli hírrel lepte meg rajongóit a Black Mesa mögött álló fejlesztőcsapat: a Valve egy visszautasíthatatlan ajánlattal kereste fel őket, amelynek köszönhetően egy új grafikus motorra átültetett, kibővített tartalmakkal érkező önálló játék kerülhet fel hamarosan a Steam virtuális polcaira.

Az új verzió nagyon kedvező áron érkezik, ráadásul hamarabb, mint gondolnátok. Ettől függetlenül tovább támogatjuk az ingyenes változatot, sőt meglepetésekkel is készülünk. A Black Mesa megvásárlásával a játékon dolgozó csapat erőfeszítéseit támogatjátok.

Ahogy a csapat nyilatkozatából kiderül, továbbra is fontosnak tartják az ingyenes verzió támogatását, így a közeli (?) jövőben számíthatunk a kimaradt Xen küldetések megjelenésére is, legalábbis ez a terv jelenleg.
Black Mesa projekt kibővített tartalmakkal és vadi új grafikus motorral érkezik.'>
3 hozzászólás

fantis6

11 éve, 2 hónapja és 16 napja

na ez egy jó hir

válasz erre

Ravor

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

Váó, hát sok időbe telt, mire a Valve rájött, hogy valamit kéne kezdeni a Black Mesásokkalröhögő smiley De ami késik nem múlik!

válasz erre

totyak

11 éve, 3 hónapja és 1 napja

Rengetegen fogják támogatni a csapatot a játék megvásárlásával, főleg azok, akik az ingyenes kiadást is szívesen használták.

válasz erre
Black Mesa
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja