Új Monster Hunter játék bejelentése várható az idei Tokyo Game Show-n

2011. augusztus 30.
2.1211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a Capcom csapata egyelőre mélyen hallgat azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnének prezentálni az alig két hét múlva kezdődő Tokyo Game Show keretein belül, de néhány japán elemző úgy gondolta, hogy napvilágra hozza, amit komoly számításokkal és megfigyelésekkel sikerült kiszámolniuk ezzel kapcsolatban.

A Mizuho Securities spekulánsai ugyanis úgy gondolják, hogy a csapat legalább egy, de nem kizárt, hogy rögtön két új Monster Hunter videojátékot is bejelent a legnagyobb japán videojátékos expón.

Sajnos a Mizuho Securities nem vezette le megfigyeléseit, így nem tudjuk még nagyjából sem, hogy milyen értékeket vettek figyelembe a fentiek megállapításához, de józan ésszel gondolkodva, figyelembe véve a franchise sikereit, valóban itt lenne az ideje a sorozat egy újabb epizódjának bejelentésének. A Monster Hunter-széria legutolsó címe a Freedom volt, amely PlayStation Portable konzolokra látott napvilágot, de a PSP Remaster kezdeményezés keretein belül Japánban már PlayStation 3-ra is megjelent néhány nappal ezelőtt.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 7 hónapja

siaröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja