Új modellekkel bővül a CyberPowerPC hordozható kínálata

2014. március 13.
1.9671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A játékosoknak szánt laptopok egyre erősebb vonalat képviselnek, ebben az erősödésben pedig nagy szerepet vállalnak az olyan vállalatok, mint a CyberPowerPC, hiszen ők nem egy átlagosan erős laptopra próbálják ráerőltetni a gamer jelzőt.

Ők és a hozzájuk hasonló vállalatok valóban azzal a céllal kínálják játékosoknak szánt hordozható gépeiket, hogy az eredeti funkcionalitás mellé valódi hordozhatóságot is biztosítsanak. Persze egy 17,3 hüvelykes gép esetében azért okozhat némi kényelmetlenséget a hordozhatóság, de még mindig jobb, mint egy gépházat és egy monitort cipelni.

A folyamatosan fejlődésnek is köszönhető az új FANGbook EVO HX7 termékcsalád, mely négy alapmodellel debütál. A 17,3 hüvelyes Full HD megjelenítővel szerelt gamer laptopok már az nVIDIA GeForce GTX 800M családjától merítik a grafikus erőt, az új széria pedig a gyártó szerint igen nagy javulást hozott. Néhány egyéb modell GTX 860M kártyát kapott, de az új széria tagjai 6GB memóriával szerelt GTX 870M vagy 8GB memóriával szerelt GTX 880M modelleket vonultatnak fel. Az Intel Core i7-es processzorok alapfelszereltségnek számítanak, miközben a legkisebb gépek is 8GB memóriát kaptak. Az új modellek 1499 dollártól (337 000 Ft) indulnak.
1 hozzászólás

fantis6

10 éve, 11 hónapja

elég erős cucc, bár az ára sem kicsi mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja