Új Mad Catz fülesek érkeznek az Xbox One tulajdonosoknak

2014. június 12.
1.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Mad Catz neve ismerős lehet olvasóink számára, hiszen a vállalat számos termékhez kínál különféle kiegészítőket, melyeknek legfőbb közös vonása a felsőkategóriába tartozás.

A vállalat nemrég bejelentette, hogy hamarosan új headsetek érkeznek az Xbox One tulajdonosok számára, ezzel pedig tovább kívánják bővíteni a Microsoft új konzoljának támogatását. Az egészen pontosan három újdonság egyébként már ismert neveket vonultat fel, hiszen a Tritton család specifikus termékeit ismerhetjük meg személyükben.

A Tritton Kunai egy sztereó megoldás, mely rendkívüli kényelmet biztosít majd az Xbox One tulajdonosoknak, illetve más eszközökkel is kompatibilis lesz. A Tritton Kama szintén sztereó hangzást kínál majd, 40mm-es vezetőit pedig akár a kábelről is vezérelhetjük majd. Végezetül egy monó chatelésre kialakított headset kerül az új kínálatba, mely a Tritton Kaiken nevet kapta.
4 hozzászólás

Couretto

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

Fölös külön fülest venni

válasz erre

Bvektor

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nem tudom minek kell ilyen-olyan XBOX meg PS füles... Nem igaz, hogy nem tudnák megoldani, hogy jó legyen másra is. Mondjuk ez minket PC-seket zavar legkevésbé, mert nekünk szinte mind jó röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

Akinek ilyesmire van igénye, az bőven válogathat márkákban, árkategóriában és tudásban.

válasz erre

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

biztos nem olcsók lesznek röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaGargameth profilja