Új londoni fejlesztőstúdiót nyitott a Microsoft

2012. július 27.
1.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Míg néhány órával ezelőtt a vancouveri Microsoft stúdió komoly leépítéseiről adtunk hírt nektek, addig a mai napon egy vadonatúj csapat alapkövének letételéről jelentett nekünk a redmondi óriás.

A Microsoft ugyanis egy vadonatúj, londoni székhellyel rendelkező brigádot hozott létre - egyelőre névtelenül -, akikkel olyan stúdiók örökségét szeretnék feleleveníteni és tovább őrizni, mint a Rare vagy a Lionhead.

A tervek szerint az új fejlesztőcsapat ugyanis szintén a játékfejlesztésben lesz érdekelt, méghozzá elsősorban az online, a mobilos és a felhő alapú rendszerekre fókuszáltan.

A brigád várhatóan a free to play címekre koncentrál majd, de számíthatunk tőlük néhány Xbox Live-ra készülő alkotásra is, amelyek elsősorban mikrótranzakción fognak alapulni.

A Microsoft egyelőre még nem beszélt a fejlesztők konkrét produktumairól vagy egyebekről, de bízunk abban, hogy habár nem tripla-A kategóriás alkotásokat várhatunk az új tömörüléstől, ettől függetlenül is minőségi lesz a végeredmény.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 1 napja

Pfff mobilos ms fejlesztő brigád...

válasz erre

Vendég

8 éve, 1 napja

F2P, mobil... Sajnos semmi normális fejlesztés.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profilja