Új kapus védések a FIFA 15-ben

2014. szeptember 05.
2.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Árész profilja, adatai
Árész
Az EA Sports egy vadonatúj előzetest adott ki a FIFA 15 című sportjátékból; melyben azt részletezik, hogy az előző részhez képest, mennyi új mentési technikával fog kibővülni az új produkció.

Az EA meglehetősen ért a marketinghadjárathoz, hiszen már a sokadik trailert ossza meg a FIFA játékok rajongóival. A mostani prezentáció az új mentési technikákat próbálja bemutatni nekünk, amihez többek között Tim Howard (az Everton és az USA válogatott kapusa) szakmai segítségét kérték.

Az Electorinc Arts munkatársai nemhiába figyeltek fel az angol bajnokság egyik legjobb kapusára, hiszen az idei brazil világbajnokság kieséses szakaszában óriási és emlékezetes védéseket produkált a belgák ellen.

A Motion Capture technológiával több, mint 50 új kapusvédő-animációt vettek fel, ami mellé párosult még egy továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, illetve egy realisztikus játékos-modell.

A FIFA 15 című focis produkció hazánkban szeptember 26-án jelenik meg, szinte minden nagyobb platformokra, beleértve a PC-t is.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

Ravor

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

"Tyrűli neksztdzsenörésön" jól néz ki azért, jók a mozdulatok

válasz erre

totyak

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Javulgat a játék, épül, szépül, de elvesztette a bizalmamat. Meg lehet nem is futna rendesen

válasz erre
FIFA 15
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljaManiac profiljamarco profiljagery1113 profiljaBvektor profiljaMarduk profilja