Új játékon dolgozik a Lone Survivor megalkotója

2012. szeptember 18.
1.4831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jasper Byrne, avagy a komoly kritikai sikereket elért Lone Survivor indie projekt megalkotója saját blogján bejelentette, hogy már javában egy vadonatúj videojáték munkálataival múlatja szabadidejét, amellyel kapcsolatban egyelőre konkrét részleteket még nem osztott meg velünk, de néhány igazán érdekes momentummal már tudott szolgálni.

Ennek köszönhetően megtudtuk többek között, hogy a legújabb alkotás egy sci-fi köntösbe bújtatott dungeon crawler lesz, ami ebben a kombinációban már most rendkívül érdekesnek, mi több, egyedinek is tekinthető.

Jasper elmondása szerint egy olyan alkotás készül a kezei között, amelyben mintha a Zeldát és a Demon's Soulst keresztezték volna.

Az egyelőre cím nélküli projekt keretein belül a hangsúly egyébiránt a kétkezes harcokon lesz - tehát mindkét kéz kiemelt szerepet kap az összecsapások alkalmával -, ám a gyakorlatban ez csak valamikor a későbbiekben mutatkozhat be, Byrne ugyanis még csak nemrégiben kezdett neki a grafikus motor megírásának, ami várhatóan hónapokig is eltarthat majd.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

Lone Survivor nagy játék volt, imádtam!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

Jó kis 8 bites cucc. Ha így fog kinézni, engem megvett.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 2 napja

Jó a kép

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja