Új játékok a Premium Games sorozatban

2011. szeptember 29.
2.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CNG Hungary legfrissebb sajtóközleménye szerint most péntektől két új játékkal is bővül a Premium Games sorozat, amelynek keretein belül a múltban is már számtalan kiváló címet köszönthettek a minőségi alkotások szerelmesei.

A A Premium Games egy egyedülálló játéksorozat, amely a legsikeresebb programok exkluzív kiadásait tartalmazza 4990 forintos áron! A két friss cím pedig nem más, mint a Civilization IV: The Extended Complete Edition és a Borderlands Game of The Year Edition.

Civilization IV. The Extended Complete Edition

Játssz minden idők legjobb stratégiai játékával! Egy dobozban megtalálod a Sid Meier's Civilization IV alapjátékát, valamint három izgalmas kiegészítőt ? a Warlords-ot, a Beyond the Sword-ot és a Colonization-t. Erősítsd meg az államod hatalmát, végeztess tudományos kutatásokat, építs új városokat, fedezd fel az Újvilágot és harcolj a szabadságért. Egy sereg kihívás vár rád, magával ragadó történetek, különleges egységek és diplomáciai konfliktusok. Légy te az abszolút uralkodó, és teremtsd meg a saját civilizációdat.

BORDERLANDS Game of The Year Edition

A Borderlands: Game of the Year Edition tartalma:

- Borderlands alapjáték
- The Zombie Island of Dr. Ned kiegészítő
- Mad Moxxi's Underdome Riot kiegészítő
- The Secret Armory of General Knoxx kiegészítő
- Claptrap's New Robot Revolution kiegészítő
- Pandora (a Borderlands világa) térképe
2 hozzászólás

csirkee

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

totyak írta:
Nem csípem ezeket a sorozatokat, mert vagy a tok méretét, illetve színét, vagy a borítót változtatják meg. Én az első kiadásokat szeretem.
pedig a shopban is van 1-2 ilyen játék ha jól tudom

válasz erre

totyak

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem csípem ezeket a sorozatokat, mert vagy a tok méretét, illetve színét, vagy a borítót változtatják meg. Én az első kiadásokat szeretem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja