Új játékkal tér vissza a West Games

2014. december 12.
1.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Még júliusban, a West Games a Kickstarteren elkezdett egy közösségi gyűjtést legújabb játékuk, az Areal számára, amelyet a csapat a S.T.A.L.K.E.R.-széria követőjének szántak, később viszont jogi zűrökre keveredtek, és a fejlesztés is leállt.

A folyamat végére pedig a Kickstarter a játékot is eltüntette az oldaláról. A West Games pedig visszatért, és újabb projektbe vágtak, most 600 000 dollárnyi támogatást szeretnének a Stalker Apocalypse-nek.

A fejlesztő szerint a játékot védi a saját szerzői joguk. Érdekesség még, hogy a korábban rövidítésként használt szót az egyszerű Stalker-re cserélték, valamint a megemelt összeg is reálisabbnak tűnik, mint a korábbi 50 000-es. A csapat PC-s és konzolos verziót is ígér.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

10 éve, 1 hónapja és 27 napja

Nem is értem az eredeti arcok miért ilyen survarium ****ságot csinálnak mikor egy mai grafikás jobb engine-es Stalker HD remastereddel tarolhatnának.

válasz erre

kpal

10 éve, 2 hónapja

Stalker kellemes volt anno ,hangulata is ott volt .

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja

De miért akarnak mindenképpen Stalker címen kiadni valamit, ha már egyszer probléma volt belőle? Mindenki tudná, hogy annak a szellemi öröksége, még ha XY címen jönne ki, akkor is. Meg aztán rafináltak is, mert a logot már úgy rajzolták meg, hogy a táblát pont a betűk között tartják csavarok, kvázi pontként elválasztva őket.

válasz erre

zender

10 éve, 2 hónapja

Hát nagyon kíváncsi leszek, sikerül-e a megrendült bizalmat visszaállítaniuk valahogy... Rossz volt a nyári belépő.

válasz erre

Mordorer

10 éve, 2 hónapja

Remélhetőleg ezzel nem kerülnek ellentmondásokba és tényleg sikerül valami jó Stalker-el előállniuk!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja