Új játék készül a Monty Python Repülő Cirkusza című sorozat alapján

2010. november 22.
2.3861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk az angol humor kedvelői számára, ugyanis a mai napon a főként közösségi oldalakra írott játékokra specializálódott Zattikka Ltd.

bejelentette, hogy hamarosan előrukkolnak egy Monty Python's Flying Circus alapokon nyugvó produktummal, amelynek életre keltéséhez már meg is vásárolták a szükséges licencet. Az utóbbi időszakban jó néhány cég futószalagon gyártja a Facebook-ra és más hasonló jellegű webhelyekre az unalmas, ötlettelen, egykaptafás termékeket, ezért a Repülő Cirkuszt, mint lehetséges "üde színfoltot" feltehetően felfokozott várakozás kíséri majd szakmai és felhasználói oldalról is.

A Monty Python-csoportot 1969-ben alapította öt brit színész és egy amerikai animátor. A Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin és Terry Gilliam nevével fémjelzett társulat műsorát, a 45 részes, epizódonként fél órás Monty Python Repülő Cirkuszát hazánkban is rendkívül nagy sikerrel vetítette éveken keresztül a televízió. Szintén az említett úriemberekhez köthetők az angol abszurd humor olyan örökzöld mozifilmjei, mint a Gyalog galopp, a Brian élete és a Tim Robbins közreműködésével készített alkotás, az Erik, a viking.
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 1 napja

Gyalog galopp meg a Brian élete mekkora filmek.
Erre a játékra meg igencsak kíváncsi leszek.

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 2 napja

volt már iylen játék?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profilja