Új Harvest Moon játék bejelentése várható az E3-on

2011. április 08.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vészesen közeledik felénk a június, ami a videojátékosoknak egyértelműen az E3-at, a világ legnagyobb játékokkal foglalkozó expóját jelenti.

Idén sem lesz ez másképpen, így már készülhetünk is a pletykákra, a spekulációkra és az előzetes bejelentésekre, hiszen bár még egy fecske nem csinál nyarat, a GoNintendo értesülései szerint a nagy eseményen egy vadonatúj Harvest Moon játék bejelentése várható, ami a farmos franchise fanatikusainak biztosan óriási hír.

A tények egyébként már nem csak pletykák, hiszen az alkotás hivatalos Facebook oldalán is feltűnt az új Harvest Moon alkotás lehetősége, amely a Harvest Moon: The Tale of Two Towns címet kapja majd a keresztségben és a Nintendo jelenleg futó hordozható konzoljaira, tehát DS-re és 3DS-re készülődik. Többet ezzel kapcsolatban természetesen nem osztottak meg velünk az illetékesek, de a kiadó szerepében díszelgő Natsume megígérte, hogy az E3-on megejtik a nagy leleplezést, addig várjunk türelemmel.
1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Jópofa lesz 3D-ben!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Totosama profiljadarkomen profiljasmadi1968 profiljamarco profiljakylx profiljaGargameth profiljasony1515 profiljaWickedSick profilja