Új Guild Wars 2 demó várható a gamescom-on

2011. augusztus 02.
2.5771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy a Guild Wars 2 megmutatkozik a kölni gamescom kiállításon, ám arról akkor még fogalmunk sem volt, hogy milyen formában.

Az ArenaNet-es Martin Kerstein-től azonban a minap megtudtuk, hogy az eddigi expókon bemutatott demók helyett egy vadonatúj kipróbálható változattal kedveskednek majd a rajongóknak a kölni eseményen, amelyben a játék PvP módjába is belekóstolhatnak a szerencsések.

Martin szerint a szintfejlődéstől kezdve a karakterkészítésen át tökéletes bemutatót kapunk majd a játékról, ha ellátogatunk Kölnbe, ahol lehetőségünk lesz akár a fejlesztőkkel is összecsapni. Augusztus 21-én, a kiállítás utolsó napján ugyanis azt tervezik az illetékesek, hogy néhány kiválasztott fanatikussal fognak csatázni egyet a nagy nyilvánosság szeme láttára, vállalva az esetleges megaláztatásokat is. Ha tehát Guild Wars 2 fanatikusok vagyunk, érdemes lesz minden erőnkkel a kölni eseményeket kémlelni, hiszen számtalan újdonság várható a játékról.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 23 napja

Te miről beszélsz ember?meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 23 napja

ennyi boszmeseget csak jogi egyetemen lehet szerezni, foleg ha az igen tisztelt politikus ur beszedhibajat amit gyermekkoraba nemtanult meg, egy logopedus ugy-ahogy korigalni tudja, de sokat mar adadogason felnottkorban nemlehet javitani: Nyogger

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 23 napja

elég unalmasnak ígérkezik az ide gamescom

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 23 napja

Nagyon várós!

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja