Új gamer perifériákat mutatott be a Speedlink

2014. augusztus 16.
1.6131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A német Speedlink nem tartozik azon gyártók közé, amelyeket egy szinten szokás említeni például a Roccat-Razer párossal, ám ettől függetlenül sokan választják őket, hiszen viszonylag alacsony áron korrekt tudást kínálnak.

A gamescom alkalmával bemutatták újdonságaikat is, melyek között két játékosoknak szánt egeret és egy egérpadot találunk. Az INVICTUS Core névre keresztelt egérpad a gyártó szerint a profi játékosok számára is megfelelő minőséget kínál, hiszen egyszerre két típust is helyettesít. Ezt úgy oldották meg, hogy az egyik oldala teljesen sima és a gyors mozgásokat rendkívül hamar lereagálja, míg a másik oldalon szemcsés felületet találunk, ami a precizitást segíti.

A PRIME Z-DW névre keresztelt egér különlegességét a két görgő adja, mely még több lehetőséget kínál. A Zero Response Time technológia segítségével azonnal lereagálja a lenyomásokat, piros színe pedig utal arra, hogy gamer megoldásról van szó.

A KUDOS Z-9 szintén piros színezést kapott, ám csak egy görgőt. A termék érdekessége az Android és iOS rendszerre érkező konfigurátorban rejlik, melynek hála játék közben is egyszerűen állíthatunk a tulajdonságokon. Az újdonságok ára és megjelenési dátuma még nem ismert.
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

olyas hasonlóak ezek a draga egerek .

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nemrossz olcsóságok!

válasz erre

petrovicsz

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

De dög az a Kudos egér! meglepett smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 12 napja

A kudos jól néz ki, azt elfogadnám.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2014

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja