Új gamer laptopokat jelentett be az ASUS

2014. szeptember 24.
1.7081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS már jó néhány éve kínál bivalyerős hordozható számítógépeket, melyek úgy futtatják a legújabb játékokat, mintha egy asztali gamer konfigurációról lenne szó, ráadásul könnyebben a vállunkra vehetjük őket.

Nemrég egy újabb ASUS ROG párost mutatott be a gyártó, melyek az ASUS ROG G551 és ASUS ROG G771 neveket kapták. Csakúgy, mint a legtöbb termék esetében, a számozás itt is sokat elárul nekünk.

A legfontosabb különbség talán a képernyő méretében rejlik, hiszen a G551-es modellek 15 hüvelykes, míg a G771-es laptopok 17 hüvelykes kijelzőkkel kaphatóak. Az erőt ezúttal is az Intel-nVIDIA páros biztosítja majd, így akár egy Intel Core i7-nVIDIA GTX 860M párost is összeállíthatunk magunknak.

A Trinity Display megoldás segítségével akár három képernyőt is köthetünk a laptopokra, így az "apró" gépekkel akár többképernyős játékteret is létrehozhatunk. A remek hangzásról a SonciMaster Premium technológia és a beépített fejhallgató-erősítő gondoskodik majd. Az árakról is informáltak minket, így a jövő hónaptól kapható újdonságok 259 900Ft-tól indulnak majd.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nekem notiban nem kéne ilyen erős (persze, ha csak hozzám vágnák, jöhetne). Nekem az nem játékra kell, nem is érzem komfortosnak.

válasz erre

ENCELADUS

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Jó az ár/érték arány

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

kezdőára nem vészes .

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja