Új D&D játék indul a Facebook-on

2011. szeptember 30.
2.1571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
Az Atari legújabb kreációja egy körökre osztott, taktikai RPG lesz, ami - mily meglepő - a Facebook-játékok tárházát bővíti.

A Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter a Wizards of the Coast és az Atari nagyszabású együttműködésének eredménye, ami az R. A. Salvatore által írt, Neverwinter világán játszódó könyvsorozattal kapcsolódik össze. A megszokott Facebook csodáktól azért némileg eltérő játékmenettel találkozhatunk, a játékosok és barátaik hagyományos D&D kalandokra indulhatnak, a játék célja, hogy minél jobban visszadja a valódi szerepjátékok élményét. Szintet léphetünk, csapdákat hatástalaníthatunk, új képzettségeket tanulhatunk stb.

Persze itt is megjelennek az akciópontok, ha kifogy a napi adag, akkor készpénzből tudjuk feltölteni a készletet és a szokásos "ha fizetsz x pénzt sokkal jobb cuccaid lehetnek" üzenetek is visszaköszönnek majd. Ami még érdekességként szolgálhat, az a Dungeon Workshop. Ez azt jelenti, hogy 10-es szint fölött minden játékos kreálhat saját kalandokat, amivel aranyat is kereshet, ha más játékosok kipróbálják azt. A játék elérhető ITT
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 10 napja

jol mondot

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 18 napja

fészbuk fészbuk de utálom

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaMarduk profiljamarco profilja