Új Counter-Strike címet jelentettek be

2011. augusztus 12.
2.5661
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy e szent napon meglehetősen domináns szerephez jutottak a meglepetések - elég csak a Fable: Journey-s hírre vagy a Microsoft pontos esetre gondolni -, és a felcsigázott hangulatot mi sem koronázhatná jobban, mint egy régi ismerős visszatérése a színre.

A Counter-Strike: Global Offensive névre keresztelt csemetét természetesen a Valve hordja a szíve alatt, s reményeink méltó viselője lesz a franchise világszerte elismert logójának.

Aki akár egy parányi figyelmet is szentelt az elmúlt időkben kedvenc Valve-unkra, annak bizonyára nem újság, hogy hamarosan egy merőben új Counter-Strike reménység kerül ki az alkotók keze ügyéből, ám ezidáig egyetlen hivatalos szó sem hangzott el ennek témájában. "Új karakterek, pályák és fegyverek" - zengi a nagyrabecsült kiadó, ám a parádéból természetesen a klasszikus pályák renovált változatai sem maradhatnak ki.

A Counter-Strike: Global Offensive-et 2012 elejére ígérik, és mint letölthető cím formájában lesz elérhető Xbox LIVE-on, PSN-en, valamint Steam-en keresztül.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 19 napja

Reméljük!mosolygó smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 19 napja

Hát igen akkor ez már tuti!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 20 napja

úgy tűnik mert most már vannak pontos adatok

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 20 napja

Na akkor a délutáni hír most már biztossá vált ezek szerint?meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja