Új címet hegesztenek a Battlefield 3 készítői?

2012. április 25.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Újfent kopácsolás, fúrás-faragás szűrődik ki az EA stúdiójának, nevezetesen a DICE műhelyéből, akik a jelek szerint újabban a szokásosnál is több vasat tartanak a tűzben.

A srácok jelenleg egy új Battlefield 3 DLC-n ügyködnek, emellett pedig szinte biztosra vehető, hogy a legutóbb Xbox 720-szal folytatott románccal gyanúsított Mirorr's Edge 2 is a kalapácsuk alatt formálódik, miközben Frostbite 2.0-ás motoron is változtatásokat eszközölnek.

A fentebbiek alapján alaposan be van havazva a stúdió, ám bizonyos Adrian Vershinin LinkedIn profilja mégis arra enged bennünket következtetni, hogy a DICE időközben újabb frontot nyitott, ez alkalommal egy új cím érdekében.

Az adatlap tanúsága szerint Vershinin egészen 2012 februárjáig dolgozott a szóban forgó projekten - emellett pedig megemlít egy, a Superbot Entertainment markában lévő, eleddig nem bejelentett projektet is.

Természetesen eddig semmilyen konkrétum sem látott napvilágot a DICE jószágát illetően, de távcsövünkkel folyvást pásztázzuk a környéket.
2 hozzászólás

Braddock

13 éve, 8 napja

Vendég írta:
Remélem nem a BF4-et!röhögő smiley
Én meg remélem hogy de!Mondjuk valami mást is szívesen megnéznék tőlük!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 napja

Remélem nem a BF4-et!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja